Hovedmenuen

Ahrensburg Hoteller 3

Ingen ankomst eller Afrejsedato indtastes.

Sammenlign alle 3 hoteller i Ahrensburg og book online.

Sorter efter:
Navn Pris
Vis på kort

Søg efter hoteller i Ahrensburg

(Gruppen?)
Park Hotel Ahrensburg by Centro

Fra € 71.00

Park Hotel Ahrensburg by Centro

Lübecker Str. 10a, Ahrensburg (Hamborg), Tyskland

Dette 4-stjernede hotel ligger i gåafstand fra Ahrensburg centrum. Der er gratis WiFi overalt på hotellet samt attraktive saunafaciliteter.
De fredelige værelser på Park Hotel Ahrensburg er rummelige og smagfuldt indrettede. Værelserne har en smuk udsigt over den indre gårdhave, parken, slottet eller staldene.
Besøg Park Hotels restaurant le Maron, der har vundet flere priser, og se udsøgte retter blive tilberedt i det åbne show-køkken. Glæd dig til aromatiske retter med sydlig inspiration, udelukkende tilberedt af førsteklasses produkter, og fuldend dit måltid med udsøgte vine.
For lette snacks eller en forfriskende drink, kan du aflægge et besøg i den imponerende lobby, hvor du finder bistroen og den hyggelige Rondeel bar.
I hotellets galleri tilbydes kunstelskere en række udstillinger, der jævnligt skiftes ud. ... 68 Hotelværelser;

Værelser: Dobbeltværelse, Enkeltværelse, Suite.

Hotel Am Schloss Ahrensburg

Fra € 57.00

Hotel Am Schloss Ahrensburg

Am Alten Markt 17, Ahrensburg (Hamborg), Tyskland

Dette familiedrevne og 3-stjernede hotel i den historiske by Ahrensburg har rummelige værelser med fladskærms-tv samt et fitnesscenter og gode togforbindelser. Ahrensburg Slot ligger 5 minutters gang derfra.
De elegant indrettede værelser på Hotel am Schloß har et opholdsområde, WiFi og moderne badeværelse. Nogle af værelserne har desuden balkon eller terrasse.
Der serveres en solid morgenbuffet på Hotel am Schloß. Gæsterne kan slappe af i ølhaven og på solterrassen hele dagen.
Hamborg ligger kun 20 km fra Hotel am Schloss og kan nemt nås med S-Bahn (lokalbanen). ... 78 Hotelværelser;

Værelser: Comfort-dobbeltværelse, Comfort-enkeltværelse, Dobbeltværelse, Enkeltværelse, Superior-dobbelt-/2-personersværelse, Superior-enkeltværelse.

Ringhotel Ahrensburg

Fra € 85.00

Ringhotel Ahrensburg

Ahrensfelder Weg 48-50, Ahrensburg (Hamborg), Tyskland

Ringhotel Ahrensburg byder på moderne værelser og lejligheder og daglig morgenbuffet i Ahrensburg på grunden ved et tidligere kloster.
Samtlige værelser på det 3-stjernede luksushotel Ringhotel Ahrensburg har eget badeværelse og minibar. Der er desuden gratis wi-fi og internet via kabel overalt.
Ringhotel Ahrensburg serverer morgenmaden på terrassen om sommeren. Derudover finder man adskillige restauranter og caféer i gåafstand derfra.
Mod tillægsgebyr er der privat parkering på stedet. Metrostationen Ahrensburg Ost ligger kun 100 m fra Ringhotel, og der er blot 25 minutters kørsel til Hamborgs centrum via motorvej A1. ... 24 Hotelværelser;

Værelser: Comfort-dobbeltværelse, Comfort-enkeltværelse, Standard-dobbeltværelse, Standard-enkeltværelse, Standard-familieværelse for 3 personer, Standard-familieværelse for 4 personer, Superior-familieværelse.