Hovedmenuen

Bad Oldesloe Hoteller 5

Ingen ankomst eller Afrejsedato indtastes.

Sammenlign alle 5 hoteller i Bad Oldesloe og book online.

Sorter efter:
Navn Pris
Vis på kort

Søg efter hoteller i Bad Oldesloe

(Gruppen?)
Tryp by Wyndham Bad Oldesloe

Fra € 69.00

Tryp by Wyndham Bad Oldesloe

Sandkamp 12, Bad Oldesloe (Hamborg), Tyskland

Tryp by Wyndham Bad Oldesloe Hotel ligger i erhvervskvarteret i den historiske kurby Bad Oldesloe. Der bydes på wellness-faciliteter, gratis WiFi samt store værelser.
I spaen på Tryp by Wyndham Bad Oldesloe er der 2 saunaer og fitnesslokale. I hotellets restaurant serveres lokale specialiteter og internationale favoritter.
Fra Tryp by Wyndham er der nem adgang til hovedvej B75 samt motorvej A1 og A21, som forbinder byen med Hamborg og Lübeck. ... 152 Hotelværelser;

Værelser: Comfort-dobbeltværelse, Dobbeltværelse, Enkeltværelse.

Hotel Hinz

Fra € 56.00

Hotel Hinz

Hamburger Straße 15-17, Bad Oldesloe (Hamborg), Tyskland

Dette hotel i kurbyen Bad Oldesloe tilbyder gratis trådløs internetadgang og en restaurant der serverer egnsretter. Om sommeren kan man nyde en drink i ølhaven.
De lyse værelser på Hotel Hinz har enkelt indretning, fladskærms-tv og eget badeværelse med hårtørrer.
Bad Oldesloe Spa Park ligger blot 5 minutters gang derfra.
Motorvej A1 og A21 kan nås på 10 minutter. Der er sikker motorcykelopbevaring og privat parkering. ... 16 Hotelværelser;

Værelser: 3-personersværelse, Dobbeltværelse, Enkeltværelse.

Landhaus Nütschau

Fra € 45.00

Landhaus Nütschau

Am Dreieck 23 , Bad Oldesloe (Hamborg), Tyskland

Landhaus Nütschau ligger i Travenbrück, nær Bad Oldesloe, og tilbyder fredelige værelser samt gratis WiFi overalt. Pensionatet ligger 6 km fra søen Grabauer See.
Samtlige værelser på Landhaus Nütschau er indrettede i rustik stil med træmøbler. Der er desuden tv samt eget badeværelse med gratis toiletartikler.
Der er 30 minutters kørsel til både Lübeck samt Østersøens kyst. Man kan tage på vandre- og cykelture i det omkringliggende landskab i Slesvig-Holsten.
Gæsterne kan benytte ejendommens grilludstyr, og der ligger flere restauranter som serverer tyske samt italienske retter i Bad Oldesloe, 6 km derfra.
Landhaus Nütschau ligger 7 km fra Bad Oldesloes togstation. Der er 2 minutters kørsel til A21-motorvejen, og der tilbydes gratis parkering på pensionatet. ... 13 Hotelværelser;

Værelser: Dobbeltværelse, Enkeltværelse, Familieværelse (2 voksne + 2 børn).

Hotel & Restaurant Wiggers

Fra € 54.00

Hotel & Restaurant Wiggers

Bahnhofstr. 33, Bad Oldesloe (Hamborg), Tyskland

Wiggers Gasthof ligger i Bad Oldesloes centrum og har været familieejet siden 1856. Hotellet byder på gratis WiFi og ligger blot 3 minutters gang fra stationen i Bad Oldesloe.
De lyse værelser er enkelt indrettet og omfatter tv samt eget badeværelse.
Den klassiske restaurant er indrettet i varme farver og serverer et udvalg af regionale specialiteter. Der serveres desuden daglig morgenbuffet.
Bad Oldesloe Spa Park ligger 5 minutters gang fra hotellet, og markedspladsen ligger 7 minutters gang derfra.
Togstationen har forbindelser til Hamborg på 30 minutter. Gæster, der ankommer i bil, har adgang til motorvej A1 og A2 på blot 10 minutter, og der tilbydes gratis parkering på stedet. ... 32 Hotelværelser;

Ferienwohnung Bad Oldesloe

Eichenkamp 4a, Bad Oldesloe (Hamborg), Tyskland

Ferienwohnung Bad Oldesloe ligger i Bad Oldesloe og tilbyder indkvartering med terrasse. Denne lejlighed har også gratis WiFi.
Denne lejlighed har opholdsområde, køkken med ovn og fladskærms-tv med satellitkanaler.
Lejligheden har grill. Man kan cykle i nærheden.
Hamborg ligger 46 km fra Ferienwohnung Bad Oldesloe, og Lübeck ligger 29 km fra ejendommen. Den nærmeste lufthavn er Hamborg Lufthavn som ligger 36 km derfra. ... 1 Hotelværelser;