Hovedmenuen

Egestorf Hoteller 4

Ingen ankomst eller Afrejsedato indtastes.

Sammenlign alle 4 hoteller i Egestorf og book online.

Sorter efter:
Navn Pris
Vis på kort

Søg efter hoteller i Egestorf

(Gruppen?)
Hotel Acht Linden

Fra € 75.00

Hotel Acht Linden

Alte Dorfstr. 1, Egestorf (Hamborg), Tyskland

Dette 3-stjernede land-hotel ligger i landsbyen Egestorf i Lüneburger Heides rolige landskab og tilbyder et afslappende miljø, traditionel gæstfrihed og en række udsøgte madretter.
Hotel Acht Linden har et udvalg af rummelige værelser og suiter. Der er gratis WiFi overalt på hotellet. Om aftenen kan man se gratis Sky-tv på pubben.
Man vågner op til en lækker morgenbuffet på Hotel Acht Linden. Man kan vælge mellem et udvalg af lokale eller internationale specialiteter, enten i den traditionelle, rustikke restaurant Gaststube eller i den elegante restaurant Blauer Salon.
Man kan også slappe af i hotellets egen ølhave, som har udsigt over kirken St. Stephanus. Der tilbydes gratis cykeludlejning, så man kan udforske det smukke omkringliggende landskab.
Gæster med biler har direkte adgang til motorvej A7 mellem Hamborg og Hannover, og der tilbydes gratis parkering på stedet. ... 34 Hotelværelser;

Værelser: Comfort-dobbeltværelse, Dobbeltværelse, Enkeltværelse, Juniorsuite, Suite, Superior-dobbeltværelse.

Studtmann's Gasthof

Fra € 60.00

Studtmann's Gasthof

Im Sahrendorf 19, Egestorf (Hamborg), Tyskland

Dette hotel er beliggende i udkanten af Lüneburger Heide og tilbyder nem adgang til A7-motorvejen. Hotellet ligger i den lille landsby Sahrendorf og er omgivet af egetræer og gamle gårde.
En fredelig og indbydende atmosfære venter dig i de moderne værelser på Studtmann's Gasthof.
Hotellets restaurant serverer traditionelle regionale retter, herunder vildt, lokal ørred og den lokale ret med lam, "Heidschnucken".
En smuk have inviterer dig til at slappe af udendørs når vejret tillader det. ... 3 Hotelværelser;

Værelser: Dobbeltværelse, Dobbeltværelse med balkon, Enkeltværelse.

Hotel Hof Sudermühlen

Fra € 80.00

Hotel Hof Sudermühlen

Sudermühlen 1, Egestorf (Hamborg), Tyskland

Dette fredfyldte hotel ligger i byen Egestorf ved det maleriske naturreservat Lüneburger Heide blot få minutters kørsel fra motorvej A7. Her tilbydes rummelige værelser, gratis WiFi på alle områder, indendørs swimmingpool samt sauna.
Hotel Hof Sudermühlen er ideelt som udgangspunkt for en bred vifte af fritidsaktiviteter herunder ridning samt vandre- og cykelture på områdets naturskønne stier. Man kan også anbringe sin hest i en af de 50 hestestalde på selve ejendommen mod tillægsgebyr.
Restuaranten på Hotel Hof Sudermühlen byder på lokale specialiteter samt internationale retter,
Der er desuden blot 40 km til de mange seværdigheder i Hamborg. ... 65 Hotelværelser;

Værelser: Deluxe Enkeltværelse, Deluxe-dobbeltværelse, Standard Plus Dobbeltværelse, Standard Plus Enkeltværelse, Standard-dobbeltværelse, Standard-enkeltværelse, Suite, Superior-dobbeltværelse, Superior-enkeltværelse.

Egestorfer Hof

Fra € 69.00

Egestorfer Hof

Lübberstedter Straße 1, Egestorf (Hamborg), Tyskland

Dette traditionelle landhotel, som ligger ved bindingsværkskirken i hjertet af Egestorf, passer smukt ind i landskabet.
Gæsterne vil nyde den traditionelle stemning på hotellet. Byen Egestorf ligger i udkanten af ​​Lüneburger Heide og har udmærkede transportforbindelser via motorvejen mellem Hamburg og Hannover. Hotellet har også bowlingbaner og et stort festlokale med dansegulv, som er perfekt til private selskaber for op til 100 gæster. ... 28 Hotelværelser;

Værelser: Comfort-dobbeltværelse, Comfort-enkeltværelse, Dobbeltværelse i hyttestil, Exclusive-dobbeltværelse, Juniorsuite, Loft.