Hovedmenuen

Niederhaverbeck Hoteller 3

Ingen ankomst eller Afrejsedato indtastes.

Sammenlign alle 3 hoteller i Niederhaverbeck og book online.

Sorter efter:
Navn Pris
Vis på kort

Søg efter hoteller i Niederhaverbeck

(Gruppen?)
Landhaus Haverbeckhof

Fra € 45.00

Landhaus Haverbeckhof

Niederhaverbeck 2, Niederhaverbeck (Hamborg), Tyskland

Dette landlige pensionat er omkranset af naturparken Lüneburg Hede og byder på indkvartering med traditionelt stråtag, fredfyldt ølhave samt rustik restaurant hvor du kan nyde lokale retter med friske produkter og kød fra private jagtmarker.
De lyse værelser på Landhaus Haverbeckhof er udstyret med tv samt klassisk interiør. Herudover er der også gratis wi-fi på fællesområder.
Restauranten på Haverbeckhof har 3 spiselokaler og serverer specialiteter fra Lüneberg-regionen. Du kan også nyde en kop kaffe på terrassen om eftermiddagen efter en dejlig dag med sightseeing.
Haverbeckhof er beliggende i hjertet af naturreservatet direkte ud til vandre- og cykelstier med god skiltning. Der er desuden blot 7 km til motorvej A7 samt 40 minutters kørsel til Hamborg. ... 26 Hotelværelser;

Værelser: Comfort Double Room with Bath and Lake View, Comfort-dobbeltværelse, Enkeltværelse, Familieværelse, Standard-dobbeltværelse.

Gasthof Menke

Fra € 40.00

Gasthof Menke

Niederhaverbeck 12, Niederhaverbeck (Hamborg), Tyskland

Gasthof Menke ligger i Niederhaverbeck. Der er gratis wi-fi på overnatningsstedet, og der er en legeplads og en solterrasse. Der er restaurant og gratis privat parkering på stedet.
Nogle ferieboliger har opholdsområde hvor man kan slappe af efter en travl dag. Værelserne har desuden fladskærms-tv.
Overnatningsstedet har roomservice.
Området er ideelt til cykel- og vandreture, og der er cykeludlejning på hotellet. Den nærmeste lufthavn er Hamborg Lufthavn som ligger 55 km derfra. ... 35 Hotelværelser;

Værelser: 3-personersværelse, Deluxe-enkeltværelse, Dobbeltværelse, Dobbeltværelse med en ekstra seng, Dobbeltværelse med fælles bad, Enkeltværelse med fælles bad, Familieværelse med terrasse, Lejlighed med 2 soveværelser, Mindre dobbeltværelse, Stort dobbeltværelse, Suite.

Landhaus Eickhof

Fra € 42.00

Landhaus Eickhof

Niederhaverbeck 8, Niederhaverbeck (Hamborg), Tyskland

Dette hotel er omgivet af Lüneburger Heide Naturpark og tilbyder cykeludlejning. Hotellet byder på smukt indrettede værelser og lejligheder samt et lille bibliotek.
Værelserne på Landhaus Eickhof er hjemligt indrettede, og har alle tv samt eget badeværelse. Lejlighederne har alle køkken og opholdsområde.
Gæsterne kan nyde morgenbuffet i hotellets café og restaurant, som desuden serverer regionale nedersaksiske retter. Der bydes på hjemmebagte kager hele dagen. Når vejret er godt kan gæsterne spise på terrassen.
Der er mulighed for at leje en hestestald på Landhaus Eickhof. Hotellet byder desuden på hestevognskørsel.
Hotellet ligger 7 km fra motorvejen A7, hvorfra der er direkte forbindelse til Hamburg (60 km derfra) og Hannover (100 km derfra). ... 14 Hotelværelser;

Værelser: Dobbeltværelse, Lejlighed (2 voksne), Lejlighed (4 voksne), Lejlighed med 3 soveværelser, Suite.