Hovedmenuen

Reinbek Hoteller 3

Ingen ankomst eller Afrejsedato indtastes.

Sammenlign alle 3 hoteller i Reinbek og book online.

Sorter efter:
Navn Pris
Vis på kort

Søg efter hoteller i Reinbek

(Gruppen?)
Waldhaus Reinbek

Fra € 87.00

Waldhaus Reinbek

Loddenallee, Reinbek (Hamborg), Tyskland

Dette luksuriøse, 5-stjernede hotel har en idyllisk og rolig beliggenhed ved foden af den maleriske Sachsenwald, i udkanten af Hamborg. Hotellet har flere restauranter.
Værelserne og suiterne på det familiedrevne Waldhaus Reinbek er individuelt indrettede. Samtlige gæster får 1 gratis flaske mineralvand (750 ml) ved ankomsten.
Restauranten har show-køkken, og der serveres kreative retter, som varierer med årstiden. Om aftenen kan man slappe af med et glas vin eller en cocktail i American Bar. Man kan vælge blandt et stort udvalg af cigarer i Waldhaus-loungen.
Reinbek Station (S-Bahn) ligger 15 minutters gang fra hotellet. Togene kører til Hamborgs hovedbanegård på omkring 30 minutter. ... 36 Hotelværelser;

Værelser: Deluxe-enkeltværelse, Dobbeltværelse, Enkeltværelse, Juniorsuite, Luksussuite, Superior-dobbeltværelse, Superior-enkeltværelse.

Sachsenwald Hotel Reinbek

Fra € 89.00

Sachsenwald Hotel Reinbek

Hamburger Straße 4-8, Reinbek (Hamborg), Tyskland

Sachsenwald Hotel Reinbek ligger i centrum af Reinbek, 25 minutters kørsel fra Hamborgs centrum. Dette 4-stjernede hotel tilbyder gratis parkering og sauna.
Samtlige klassiske værelser på Hotel Sachsenwald Reinbek har fladskærms-tv og eget badeværelse. Nogle af værelserne har opholdsområde, og der er internet via kabel på samtlige værelser.
Der serveres morgenbuffet hver morgen, og der serveres klassiske tyske retter i den elegante restaurant. Gæsterne er også velkomne til at slappe af i baren med mørke træmøbler og i den hyggelige lounge med røde polstrede sofaer.
Der findes vandre- og cykelstier i Sachsenwald Skov, der omgiver Hotel Reinbeck. Den døgnåbne reception har også en billetskranke. ... 57 Hotelværelser;

Værelser: Comfort-dobbeltværelse, Comfort-enkeltværelse, Economy-dobbeltværelse, Standard-dobbeltværelse, Standard-enkeltværelse.

Ferienwohnung-am-Sachsenwald

Ellerholde 49, Reinbek (Hamborg), Tyskland

Ferienwohnung-am-Sachsenwald tilbyder indkvartering i Reinbek, 3,3 km fra vandlandet Reinbek og 3,5 km fra Reinbek Slot. 3,4 km fra Sachsenwald Forum.
Køkkenet har opvaskemaskine. Der er også tv. Ferienwohnung-am-Sachsenwald har også en legeplads.
Den nærmeste lufthavn er Hamborg Lufthavn som ligger 23 km derfra. ... 1 Hotelværelser;