Hovedmenuen

Sieversen Hoteller 1

Ingen ankomst eller Afrejsedato indtastes.

Sammenlign alle 1 hoteller i Sieversen og book online.

Sorter efter:
Navn Pris
Vis på kort

Søg efter hoteller i Sieversen

(Gruppen?)
Hotel Holst

Fra € 40.00

Hotel Holst

Hauptstr. 29-33, Sieversen (Hamborg), Tyskland

Dette hotel ligger midt i det idylliske, bakkede landskab i byen Rosengarten, og byder på et spaområde på 300 m² med swimmingpool samt gratis WiFi i restauranten, baren og lobbyen.
Du kan slappe af i de termiske bade på det 3-stjernede Hotel Holsts Vitalis med eventyrpool og sauna, som kan benyttes mod et tillægsgebyr. Lad dig forkæle med en massage- eller skønhedsbehandling i spaområdet. Du kan endvudere holde dig i form og træne i fitnesscentret på Vitalis.
Du kan nyde en solid morgenmad i morgenmadssalen efter en god nats søvn på de rummelige og smagfuldt møblerede værelser på Holst.
Du kan endvidere spise middag i Holst elegante restaurant Kamin-Stuuv eller i den rustikke restaurant Buurkroog, hvor du kan nyde hjemmelavede specialiteter fra Niedersachsen samt internationale retter. Om sommeren kan du spise på den skønne terrasse. Efter middagen kan du slappe af med en forfriskende drink i baren Rosengarten. ... 69 Hotelværelser;

Værelser: Basic Enkeltværelse, Basic-dobbeltværelse, Business-dobbeltværelse, Business-enkeltværelse, Classic-familieværelse, Comfort-dobbeltværelse, Comfort-enkeltværelse, Juniorsuite (2 voksne), Standard-dobbeltværelse, Standard-enkeltværelse.